VTM

Tik & Tok onthuld: de nieuwe sterren van The Masked Singer

door: WVDS
Tik en Tok The Masked Singer
Afbeelding bron: VTM

Het Q-Beach House in Oostende was de ideale plaats om twee nieuwe pakken te onthullen van The Masked Singer. En daarmee zijn Tik & Tok na Mister Withlove de tweede die uit de schaduw treden.

Als afsluiter van het Sunset Concert van Clouseau kwamen Tik & Tok tevoorschijn op het podium. Tik & Tok maakten er samen met het publiek een gezellige boel van op de muziek van Claude François’ “Alexandrie, Alexandra.”

Tik & Tok stellen zichzelf voor

In een persbericht van VTM hebben Tik & Tok dit te vertellen: “Ejoow! De hipste kippen van het kippenhok zijn gearriveerd op hun vakantiebestemming! Wij hebben echt een paar weken salsa, siësta en sangria verdiend.”

“We nemen jullie graag mee op onze kip-trip. Dit is zeker niet onze eerste reis. En ook niet onze tweede. Tikkie en Tokkie zijn echte globetrotters. Viben in Engeland, Ibiza of Griekenland: we hebben overal al poot aan wal gezet.”

“We zijn niet voor niets top trending travel influencers. Hashtag tok of the town! We laten jullie met plezier een graantje meepikken van ons luxeleventje!”

Tik & Tok zijn ook te volgen op TikTok. Volgers worden op hun wenken bediend, want elke dag posten Tik & Tok een filmpje van hun avonturen. Deze twee kleurrijke kippen zullen vanaf 20 september te zien zijn in ‘The Masked Singer’ op VTM. Bekijk hieronder alvast hun eerste optreden.