VTM

Nadat vonk tussen Simen en Larissa in ‘Blind Getrouwd’ uitblijft: “Of ik de juiste man voor haar ben?”

door: PMN
Blind Getrouwd - Simen - Larissa
Afbeelding bron: VTM

In ‘Blind Getrouwd’ zijn de koppels op huwelijksreis vertrokken. Deze huwelijksreis maakt veel duidelijk over Simen en Larissa. Een koppel zijn ze totaal nog niet.

Simen en Larissa namen een vliegende start, maar het wordt al snel duidelijk dat ze hard moeten werken als ze hun huwelijk willen laten standhouden. “Simen is een toffe kameraad, maar meer ook niet”, vat Larissa het samen. “We amuseren ons, maar de chemie ontbreekt.”

Het gaat momenteel dus nog niet de gewenste richting op. Simen gelooft echter dat hij de juiste man is voor Larissa. Dat zegt hij in TV-Familie.

Simen denkt wel dat hij de juiste man is voor Larissa

“Ik geloof wel dat ik de juiste man ben voor Larissa. Daar hoop ik alleszins op. Maar het is niet omdat je over gevoelens durft te praten dat de relatie vanzelf loopt, hé. De liefde kent zoveel facetten”, reageert hij.

“We zijn in ieder geval klaar om alles samen te ontdekken. Larissa is een heel lieve en zachte vrouw, die graag plezier heeft en weet wat ze wil. Ze is bovenal heel zorgzaam. En dat is iets wat ik daarvoor nooit heb gekend…”