VTM

Christoff was plots heel ongerust over petekindje Lisa-Marie: "Helemaal in paniek"

door: PMN
Christoff in 'De Cooke & Verhulst Show'
Afbeelding bron: Play4

Christoff mocht zondag voor de paus zingen. Het was voor hem een grote droom die in vervulling ging. De zanger kreeg ook nog een klein presentje.

Christoff is peter van Lisa-Marie. De zanger droomde ook over haar. Die droom bleek ook nog eens uit te komen. Lisa-Marie is het dochtertje van zijn zus Lindsay.

“Ik droomde dat haar iets overkwam, al weet ik de details niet meer. Het enige dat ik weet, dat het iets verschrikkelijks erg was. Lisa-Marie is van alle mensen ter wereld degene die ik het liefste zie. Dat dat uitgerekend haar iets overkomt? Mijn grootste nachtmerrie”, bedenkt Christoff zich in Het Laatste Nieuws.

“Kort erna - en dat maakte het dubbel zo erg - is die droom uitgekomen. Ik had als peter een ballonvaart geregeld. Mijn ex-vriend Ritchie zou meegaan, maar hij kon op het laatste moment niet en dus vroeg ik Lisa-Marie of ze zin had. Ze vond het tof om doen.”

Christoff was gebroken toen zijn petekindje Lisa-Marie plots uit de luchtballon stapte en die alleen met hem in de mand opsteeg

“Maar toen ik in de ballonmand stond en een steekvlam ons al een beetje van de grond had gelicht, bedacht Lisa-Marie zich en hebben ze haar weer uit de mand getilt. Ik in volle paniek. Kon geen kant meer uit, en de enige die bij wie ik Lisa-Marie kon achterlaten, was mijn buurvrouw, die toevallig was komen kijken.” 

“Ik zweer het: die ballon is opgestegen, ik zag dat kleine handje van Lisa-Marie zwaaien, en het gevoel van haar te moeten achterlaten? Op haar zeven jaar? Ik ben daar ziek van geweest. Voor dagen. Twintig minuten later zijn we geland en Lisa-Marie had het eigenlijk naar haar zin gehad, maar ik was gebroken. Heeft die droom mij willen verwittigen? Geen idee. Maar er gewoon maar aan denken volstaat om opnieuw te kunnen huilen.”
 

Tags Christoff