Colruyt-klant staat versteld in supermarkt: "Beeld je mijn verontwaardiging in"

door: STS
Colruyt
Afbeelding bron: Photonews

Een vrouw die bij Colruyt ging winkelen, stond versteld van de prijsverhoging van een product. Ze kaartte het aan bij de supermarktketen.

"Het spijt me, maar de bewering van de laagste prijs klopt hoegenaamd niet", schrijft de vrouw op de Facebookpagina van Colruyt Laagste Prijzen.

"Het is nu niet meer terug te vinden, maar enkele weken geleden was er een promo op de vegan versie van Cécémel. Maar beeld je mijn verontwaardiging in toen ik zag dat de prijs stevig opgetrokken was, van 2,99 euro (de prijs in élke willekeurige winkel) naar iets van 3,58 euro!"

"Ik heb gebeld met de klantendienst, daar zouden ze het 'doorgeven'... Op die manier is het makkelijk grote promo's in de etalage te zetten..."

Klantendienst van Colruyt reageert

De klantendienst van Colruyt reageerde op het bericht: "Fijn dat je samen met ons op zoek gaat naar de laagste prijs! Onze collega's gaan steeds grondig te werk om je steeds de laagste prijs aan te bieden."

"Als je een prijsverschil in de toekomst wenst door te geven waarvan je denkt dat dit niet de laagste prijs is in je regio kan je ons dit steeds laten weten via het contactformulier op onze website. Rekening houdend dat dit identiek hetzelfde artikel is als hetgeen onze concurrent aanbiedt."

"Eens de promoties/prijzen veranderen bij onze concurrent passen wij ook opnieuw onze prijzen aan. Colruyt is een prijsvolger en geen prijszetter."

Volg Redactie24 nu op Instagram