Gezinsdrama: Zestiger wurgt en steekt echtgenote en slaat haar dood met hamer

door: STS
Politie
Afbeelding bron: Pexels (Archieffoto)

Een zestiger heeft zijn echtgenote op brutale wijze vermoord. Hij maakte daarna een einde aan zijn eigen leven.

De levenloze lichamen van de 63-jarige Richard, een boomchirurg, en zijn 53-jarige echtgenote Suratchanee, een nagelstyliste, werden in hun huis in het Engelse Tunbridge Wells aangetroffen door bezorgde naasten. Buren zouden op dat moment hysterisch geschreeuw gehoord hebben.

De politie trof overal bloed aan; in de keuken, in de hal, in de woonkamer en op de trap. Het lichaam van de vrouw werd in de badkamer gevonden. Haar nek vertoonde sporen van wurging. Op haar lichaam werden verschillende steekwonden aangetroffen. De vrouw was ook geslagen met een hamer.

Het lichaam van haar man vertoonde steekwonden in de halsstreek. Hij werd aangetroffen met het mes in zijn hand, schrijft The Sun.

Geestelijke gezondheid

Het huwelijk van het koppel, dat zich leerde kennen in Thailand, wordt omschreven als "gelukkig en zonder problemen", maar de man zou onlangs ongerust geworden zijn na het ontvangen van een hoge belastingaanslag. Hij zou ook geworsteld hebben met zijn geestelijke gezondheid.

Wie met donkere gedachten of vragen over zelfdoding zit, kan altijd anoniem en gratis terecht op het nummer 1813 of op Zelfmoord1813.be.