Klanten in de wolken over aanbieding bij Action: "Ik kan al niet meer zonder!"

door: MRO
Action
Afbeelding bron: Shutterstock / PixelBiss

Klanten van Action zijn in de wolken over een artikel dat goed van pas komt op de koudere herfst- en winterdagen. De winkelketen verkoopt nu immers een lekker warme fleecehoodie.

Action verkoopt een fleecehoodie met capuchon voor vrouwen en die wordt ontzettend positief onthaald. Dat blijkt uit de vele tientallen reacties in een Facebookgroep waar klanten hun mening geven over spullen uit Action.

"Ik heb deze ook, heerlijk!", laat iemand weten. "Ik kan al niet meer zonder. Heerlijke warme trui", klinkt het bij een ander. "Deze zit enorm fijn, heerlijk om 's avonds na het douchen lekker in weg te duiken op de bank", schrijft een klant.

Action verkoopt de fleecehoodie nu voor 10,95 euro en omschrijft deze  als heerlijk zacht en extra lang. Je mag het wassen op 30 graden, maar het mag niet in de droogtrommel. 

Fleece heeft veel voordelen

Fleece is zeer goed in het vasthouden van warmte en dus ideaal op koude dagen. Ondanks dat het warm is, is het toch ook erg licht. Dat maakt het comfortabel om te dragen en makkelijk om mee te nemen. Fleece kreukt ook amper, waardoor het er steeds netjes uitziet. 

fleecehoodie
Afbeelding bron: Action
Tags action