Na tragisch ongeval: Deze chef zal Nick Bril vervangen in 'Celebrity MasterChef'

door: LHX
Celebrity MasterChef
Afbeelding bron: Play4

In de voorbije seizoenen van 'Celebrity MasterChef' was Nick Brill een van de juryleden. In het nieuwe seizoen wordt hij echter vervangen.

De opnames van het derde seizoen van 'Celebrity MasterChef' zijn momenteel aan de gang. Nick Bril is er niet meer bij. Hij wordt vervangen door Peter Goossens.

Die trok onlangs nog de deuren van zijn driesterrenzaak Hof van Cleve achter zich dicht. Ondertussen is hij aan de slag in de luxebrasserie La Rigue. 

Nick Bril veroorzaakte begin dit jaar een ongeval op de parking van zijn restaurant The Jane. Hij reed met zijn auto over een hulpkok, die daarbij zijn beide onderbenen verloor.

Het vorige seizoen van 'Celebrity MasterChef', mét chef Bril, werd ondanks het incident toch uitgezonden. Nu heeft Play4 er dan toch voor gekozen om hem te vervangen, om de gerechtelijke procedure in alle sereniteit te laten verlopen.

"Koken is een kunst, dus de lat ligt sowieso erg hoog. Ik ga de kandidaten zeker niet sparen omdat ze een bekend gezicht hebben", laat Peter al weten. "Maar ze moeten zich ook niet te veel zorgen maken en hun borden laten spreken."