Nieuwe kandidaten 'Celebrity MasterChef' bekend, maar er is ook minder goed nieuws

door: LHX
Jury Celebrity MasterChef
Afbeelding bron: Play4

Ook in 2024 komt er een seizoen van 'Celebrity MasterChef' op Play4. De zender maakt nu de eerste kandidaten bekend.

Vorig jaar waren het Sarah Puttemans, Wim Willaert, Linde Merckpoel, William Boeva, Lynn Van den Broeck, Bent Van Looy, Cath Luyten, Charlie De Wulf, Hakim Chatar en Boris Devis die het tegen elkaar opnamen in 'Celebrity MasterChef'. Opnieuw hebben de makers van 'Celebrity MasterChef' een diverse groep van BV's samengesteld.

Daarvan zijn er nu twee bekendgemaakt. De eerste is Kawtar Ehlalouch. Zij presenteert elke dag, samen met Robin Keyaert, het ochtendprogramma op MNM.

Daarnaast is er ook acteur Titus De Voogdt. Hij is de voorbije jaren onder meer in 'De Dag', 'De twaalf', 'Mijn slechtste beste vriendin', 'F*** You Very, Very Much' en '1985' te zien geweest.

Helaas is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen precies zal worden uitgezonden. Daarvoor is er een tragische reden.

Op 8 januari reed jurylid en sterrenchef Nick Bril immers de keukenhulp van zijn restaurant The Jane aan. De man is nog steeds in levensgevaar en voor Bril is het een enorm zware klap.

Play4 wil alles eerst laten bezinken voor het nieuwe seizoen wordt uitgezonden. "We gaan hier op een empatische manier mee om. Het welzijn van het slachtoffer en Nick staan voorop", klinkt het in een verklaring.