Wouter Vrancken staat oog in oog met oude bekende, maar moet het zonder belangrijke schakel doen

door: MaR
Wouter Vrancken
Afbeelding bron: Photonews

KAA Gent-coach Wouter Vrancken staat zondag voor een bijzondere uitdaging wanneer koploper KRC Genk op bezoek komt. Voor Vrancken betekent dit niet alleen een kans op belangrijke punten, maar ook een weerzien met oude bekenden uit zijn tijd bij Genk.

Vrancken bevestigt dat zijn vertrek bij Genk een schaduw heeft geworpen op zijn periode bij de club. Hij had graag op een betere manier afscheid genomen, maar inmiddels is hij bereid om die bladzijde om te slaan.

"Ik voel geen rancune. Ik heb er veel mooie en leuke mensen ontmoet, die ook nu nog altijd nauw aan mijn hart liggen", zegt hij tegenover Het Nieuwsblad.

Voor de Buffalo’s is deze ontmoeting ook een uitstekende gelegenheid om zich te meten met een ploeg die in goede vorm verkeert. Vrancken gelooft dat deze wedstrijd een goede test zal zijn voor zijn jonge spelers en hoopt dat de motivatie hoog zal zijn.

Helaas moet AA Gent het stellen zonder de ervaren middenvelder Sven Kums, die kampt met een kuitblessure. Vrancken is er alvast van overtuigd dat zijn team zich kan aanpassen en dat ze zondag vol voor de drie punten zullen gaan.

Tags