Het loopt fout tijdens optreden van Viktor Verhulst

door: LHX
Viktor Verhulst in 'De Tafel van Gert'
Afbeelding bron: Play4

Viktor Verhulst treedt regelmatig op als dj. Onlangs liep het even helemaal fout.

Viktor Verhulst trad onlangs op in Merksplas, op een bedrijfsfeest. "Het was een goed optreden, maar de stroom viel uit middenin de set", vertelt hij aan Gert Verhulst in de podcast 'Vik & Gert'.

Het was enkel de dj-installatie die opeens uitviel. "Ik schaam me dan altijd, want de mensen denken dan dat ik op een verkeerde knop gedrukt heb. Dus ik begon meteen te gesticuleren om duidelijk te maken dat ik er niks mee te maken had."

Het duurde gelukkig niet lang voor alles weer werkte: amper een halve minuut. Voor Viktor voelde dat echter aan als een eeuwigheid.

Toen hij er achteraf in zijn tourbus over praatte met zijn tourmanager en zijn vriend die was meegekomen, bleek dat de stroompanne een wel héél bijzondere oorzaak had. "Ik ben tijdens je optreden gevallen over de stroomkabel", biechtte zijn vriend op.

Hij had zelf meteen de stekker weer in het stopcontact gestoken, maar het duurde een halve minuut totdat alles weer opgestart was. "Hij had het tegen niemand gezegd. Dus de geluidsman wist niet wat het probleem was."