Plots krijgt rechtbankserie op Netflix 100% score op Rotten Tomatoes: “Het beste seizoen tot nu toe”

door: WVDS
The Lincoln Lawyer Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Nog maar heel recent, op 17 oktober, plaatste Netflix een gloednieuw seizoen van The Lincoln Lawyer in zijn etalage. Een topserie met een supertrouwe fanbase. En met het derde seizoen scoorde The Lincoln Lawyer als vanouds!

Seizoen 3 van The Lincoln Lawyer komt onmiddellijk binnen op de tweede plaats in de Engelstalige top 10 van series op Netflix, met 7 miljoen views. Maar … bovendien kreeg de serie een perfecte 100% score van critici op Rotten Tomatoes.

De serie heeft ook vooruitgang geboekt op het gebied van gendergebalanceerde personeelswerving en verdiende een ReFrame Stamp voor het tweede seizoen, laat Netflix weten. Hoofdpersonage Manuel Garcia-Rulfo kruipt opnieuw in de huid van advocaat Mickey Haller voor maar liefst 10 gloednieuwe afleveringen.

Derde seizoen van The Lincoln Lawyer wordt persoonlijk voor Mickey Haller op Netflix

In de laatste momenten van seizoen 2 hoort Mickey dat zijn vriendin Glory Days (Fiona Rene), met wie hij eerder samenwerkte aan de Jesus Menendez-zaak in seizoen 1, overleden is. Voor hem wordt dit een persoonlijke zaak. Hij gaat zelfs na of hij niet op de een of andere manier invloed heeft gehad op wat Glory is overkomen.

“Dit seizoen is erg spannend,” vertelt hoofdrolspeler Garcia-Rulfo aan Netflix. “We zien Mickey met zoveel dingen tegelijk worstelen: met de romantiek, met de vrouwen, met de zaken. Je verwacht nooit wat er gaat gebeuren, wie er slecht zal zijn en wie er schuldig zal zijn.”

Naast alle complimenten van de professionele critici heeft natuurlijk het publiek de belangrijkste stem bij een nieuw seizoen. En zij schreeuwen het uit, hoe goed het derde seizoen van The Lincoln Lawyer ook is.

“Ik ben net klaar met seizoen 3. Er moet gewoon een seizoen 4 komen. Wat een cliffhanger. Het beste seizoen tot nu toe,” “Beste serie die er is, hou van de personages... hou van de verhaallijnen.”

“Ik hou van deze serie! Vooral de chemie tussen Mickey en Maggie! Ik wou dat ze weer bij elkaar kwamen. Ze zijn zo goed samen,” “Briljant programma. In 2 avonden gekeken.”

Tags