Populair product bij Kruidvat razendsnel uitverkocht, klant diep teleurgesteld: "Schandalig!"

door: STS
Kruidvat
Afbeelding bron: Photonews

Een vrouw die bij Kruidvat ging winkelen is teleurgesteld. Ze kon een bepaald soort speelgoed dat ze in de folder had zien staan in meerdere winkels niet vinden.

"Schandalig!", schrijft ze op de Facebookpagina van Kruidvat. "Ga je als brave kant 's morgens vroeg aanschuiven omdat er folderacties zijn die starten... Kom je in de winkel, krijg je horen: 'Ja, sorry, maar die zijn vorige week uitverkocht'."

"Ik ben naar vier andere winkels van Kruidvat gereden, waarbij de ene na de andere een excuus had. Kortom, de stapelspeelblokken waren nergens beschikbaar. Tja, en dat bij aanvang van de openingsuren?"

Overweldigend succes

Een medewerkster van Kruidvat reageerde op de klacht. "Ik kan goed begrijpen dat je dit erg vervelend vindt. Hoewel de actie naar onze winkels is verstuurd, waren de blokken helaas razendsnel uitverkocht."

"Door het overweldigend succes na het delen van deze actie op sociale media, zijn wij sneller dan verwacht door de voorraad heen. Dit heeft ertoe geleid dat we helaas veel klanten, waaronder jou, hebben moeten teleurstellen."

"Soms schatten we de vraag naar een aanbieding niet helemaal goed in en daarom kunnen we je helaas niet alsnog het artikel aanbieden. We werken ook niet met tegoedbonnen. We doen er alles aan om bij toekomstige acties beter in te spelen op de vraag, zodat we dit soort teleurstellingen kunnen voorkomen."

Aanbod kan verschillen per filiaal van Kruidvat

"Houd er echter wel rekening mee dat het aanbod per filiaal kan verschillen, afhankelijk van de grootte en ligging van de winkel", gaf de medewerkster nog mee. "Bedankt voor het doorgeven van je klacht. We nemen je feedback mee in onze evaluatie van deze actie."

Volg Redactie24 nu op Instagram