Fans van 'Bompa Bockie' in de wolken met geweldige nieuwe beelden: "Fantastisch!"

door: LHX
Bompa Bockie - Bockie
Afbeelding bron: Play4

In 'Bompa Bockie' ging Bockie De Repper een maand lang inwonen in een woonzorgcentrum. Hij smeedde er heel wat bijzondere vriendschappen.

'Bompa Bockie' was een groot succes. Zet Bockie De Repper in een woonzorgcentrum vol interessante mensen, en je hebt de ingrediënten voor een ontroerend programma met veel humor. De kijkers vonden het dan ook erg jammer toen de laatste aflevering was uitgezonden.

Voor zij die Bockies medebewoners missen is er nu goed nieuws. Zoals beloofd is hij nog eens langsgegaan bij zijn vrienden in het woonzorgcentrum. Dat levert enkele leuke beelden op.

Die zijn gedeeld op de sociale media van Play4. De bewoners zijn duidelijk blij met Bockies bezoek. De fans van het programma vinden het dan ook geweldig om te zien.

"Fantastisch", reageren ze. "Hartverwarmend!" "Wat ben jij een prachtig mens, dat zal daar zeker gewaardeerd zijn." "Zalig! Top dat je nog eens langs bent gegaan."

"Hoe lief is dat, geweldig", klinkt het ook. "Heel leuk voor de bewoners, zie ze stralen." "Wat mooi van je." "Die mensen zullen opfleuren als ze jou zien."