VTM

Grote verontwaardiging na ontmaskering van Eikeltje in 'The Masked Singer': "Een schande!"

door: LHX
The Masked Singer Eikeltje
Afbeelding bron: VTM

Twee keer mocht Eikeltje het beste van zichzelf geven in 'The Masked Singer', maar zijn zangprestaties waren niet bepaald indrukwekkend. Vrijdagavond werd hij dan ook ontmaskerd.

De speurders hadden geen idee wie er in het pak van Eikeltje zat. De verbazing was dan ook groot toen ex-Zillion-eigenaar Frank Verstraeten eruit tevoorschijn kwam.

Veel kijkers van 'The Masked Singer' zijn niet bepaald blij met die ontmaskering. "Wie jonger is dan 40 kent hem niet, wie ouder is dan 60 ook niet. En dan laten we nog in het midden dat VTM veroordeelde criminelen betaalt om deel te nemen aan familieprogramma's!", klagen ze op sociale media.

"Ga als ouder maar uitleggen aan je kinderen wie die persoon is", klinkt het ook. "Een schande dat dat hij mag meewerken aan dit programma!" "Zwaar uit de bocht qua casting, VTM. Nul niveau als je denkt dat je hier een goeie keuze maakt door een crimineel een podium te geven." "Onbegrijpelijk."

Er zijn echter ook mensen die het wél oké vinden. "Geweldige kerel. Hij heeft het top gedaan", vinden sommigen. "Oké, hij heeft foute dingen gedaan, maar hij is ervoor gestraft en een mens kan veranderen!"

"Wat een azijnpissers hier. Ja, hij heeft heel wat uigestoken. Maar moet hij eeuwig boeten voor wat hij heeft gedaan? Iedereen verdient een tweede kans."