VTM

Erika en Pascal uit ‘B&B Zoekt Lief’ zijn geen koppel meer: “Geblokkeerd op Facebook en WhatsApp”

door: PMN
B&B Zoekt Lief - Erika - Pascal
Afbeelding bron: VTM

Het was op liefdesgebied geen succesvol seizoen van ‘B&B Zoekt Lief’. Er blijft aan het einde van de rit geen enkel koppel meer over. Erika en Pascal zijn intussen ook uit elkaar.

Erika en Pascal kozen in ‘B&B Zoekt Lief’ voor elkaar. Ze waren zeven maanden een koppel. Daarna zette Erika een punt achter hun relatie. In Het Laatste Nieuws geeft ze meer uitleg.

“De toekomst lachte ons toe. Tot een bezoek tijdens de paasvakantie het begin van het einde betekende.” In die periode had Erika een schouderbreuk. Dat belette haar om veel te doen.

Erika werd door Pascal geblokkeerd op Facebook en WhatsApp

“Desondanks hebben we er het beste van gemaakt”, legt ze uit. “Helaas liep het mis bij het afscheid. Pascal moest een vroege vlucht halen en half slapend, en een beetje groggy door de pijn, gaf ik hem een kus op de wang in plaats van op de mond. Dat schoot bij hem in het verkeerde keelgat.”

“Plots kwam Pascals koppige kant weer naar boven. Nadien hebben we daar nog over gediscussieerd. Uiteindelijk besefte ik dat de verschillen tussen ons te groot waren. Pascal bleef altijd bij zijn standpunt.”

Na hun liefdesbreuk hielden ze nog even contact. Op een gegeven moment kreeg Erika een bericht van hem. “Hij schreef dat hij iemand tegen het lijf was gelopen. Nog geen minuut later had hij mij geblokkeerd op Facebook en WhatsApp. Een kinderachtige reactie van hem.”