VTM

Natje uit 'B&B zoekt lief' wil dringend iets rechtzetten over de ruzie tussen haar en Cynthia

door: LHX
B&B Zoekt Lief Bart op Tenerife Natje, Cynthia en Wendy
Afbeelding bron: VTM

In 'B&B zoekt lief' zijn er bij Bart in Westhaven Bay op Tenerife heel wat spanningen. Het komt zelfs tot een ruzie tussen Cynthia en Natje.

Cynthia vindt dat Natje altijd haantje-de-voorste wil zijn en heeft het gevoel dat ze daarom niet de kans krijgt om Bart te leren kennen. In de aflevering van 'B&B zoekt lief' lijkt het erop dat dat de oorzaak is van hun ruzie.

De werkelijkheid is echter anders. "Niet alles werd getoond op tv", zegt Natje tegen Het Laatste Nieuws. Volgens haar had de ruzie een héél andere reden.

"Cynthia werd kwaad omdat ze zich door mij aangevallen voelde. Ze kwam vertellen dat we de volgende dag opnieuw naar Westhaven Bay moesten gaan om er te gaan werken."

"Ik liet merken dat ik daar niet blij mee was, maar ik bedoelde dat niet persoonlijk. Onze ruzie was zo heftig dat ik besloot om elders te gaan slapen."

De cameraploeg had geen beelden van de ruzie, maar stond er achteraf wel op om de vrouwen te laten vertellen wat er gebeurd was. Cynthia en Natje wilde het liever laten rusten, maar kregen de kans niet. "Dat neem ik de crew wel kwalijk", klinkt het teleurgesteld.