Gert Verhulst levert kritiek op 'B&B zoekt lief': "Flauw afkooksel"

door: LHX
Gert Verhulst
Afbeelding bron: GoPlay

Het is komkommertijd, ook op de Vlaamse tv-zenders. Veel nieuws valt er niet te zien, behalve 'B&B zoekt lief' dan. Gert Verhulst is echter geen fan.

Op vlak van de liefde is 'B&B zoekt lief' tot nu toe geen groot succes geweest. Drama is er daarentegen wél: vooral bij Jelmont en Erika wordt er heel wat af gekibbeld.

Het kan Gert Verhulst echter niet bekoren. Waar hij, samen met zijn vrouw Ellen Callebout, wél naar kijkt, is de Nederlandse versie ervan, 'B&B vol liefde'.

"Het is voor Ellen en mezelf het hoogtepunt van de dag", vertelt hij op 'RTL Boulevard'. "Elke avond voor het slapen kijken we een aflevering. Het is ons lievelingsprogramma."

Onder meer van Anja is hij fan. "Die zou zo uit 'Suske & Wiske' kunnen komen. Ik weet niet waar ze het vandaan halen." Ook Thijz is een favoriet van hem.

Over het Vlaamse 'B&B zoekt lief' heeft hij echter weinig positiefs te zeggen. "Een flauw, slecht aftreksel van de Nederlandse versie", noemt hij het programma. "De Nederlandse versie steekt er met kop en schouders bovenuit."