VTM

Erika uit 'B&B zoekt lief' geschokt: "Nog nooit meegemaakt"

door: LHX
Erika en Pascal
Afbeelding bron: VTM

Bij Erika in 'B&B zoekt lief' loopt de zoektocht naar de liefde niet van een leien dakje. De rivaliteit tussen haar twee mannen leidt tot serieuze spanningen.

Tussen Pascal en Erika klikte het meteen goed, maar plots was daar Patrick. Sinds zijn komst gedraagt Pascal zich bijzonder jaloers, met heel wat irritaties tot gevolg.

Wanneer de twee mannen de barbecue schilderen, maakt Pascal enkele flauwe moppen. Patrick kan er niet mee lachen. "Hij gedraagt zich als in een film van Louis de Funès", klaagt hij tegen de crew.

Wanneer Pascal dat hoort, barst de bom. Bijna wil hij opstappen, maar uiteindelijk sluit hij zich op in zijn kamer. Voor Erika is het allemaal nogal pijnlijk.

"Ik ben een beetje teleurgesteld", reageert ze in Het Laatste Nieuws. "Echt zo koppig, dat heb ik nog nooit meegemaakt in een relatie, ook niet met mijn kinderen. Dit is best schokkend."

Ze begrijpt dat het niet fijn is als iemand iets slechts achter je rug zegt, maar vindt dat Pascal er overdreven op gereageerd heeft. "Voor mij was dat een grote bom die ontplofte."