VTM

Kijkers van 'B&B zoekt lief' hebben belangrijke waarschuwing: "Alarmbellen gaan af"

door: LHX
B&B Zoekt Lief Erika, Pascal, Patrick, Italië
Afbeelding bron: VTM

Erika heeft het in 'B&B zoekt lief' de laatste tijd moeilijk gehad. De rivaliteit tussen Pascal en Patrick zorgt voor veel spanningen.

Na enkele afleveringen is het al duidelijk dat Pascal heel snel op zijn tenen is getrapt. Nu is het zelfs zover gekomen dat hij zich op zijn kamer heeft opgesloten en niet meer wil praten.

In een nieuwe preview van 'B&B zoekt lief' is te zien hoe Erika er alles aan doet om de brokken te lijmen. Tijdens een gesprek met Pascal spreekt ze haar gevoelens uit en overtuigt ze hem om het bij te leggen met Patrick. Er komt zelfs een kusje van.

Toch heeft ze er geen heel goed gevoel bij. Pascal is en blijft erg koppig en luistert amper naar haar. Wanneer zij zegt dat het voor haar erg zwaar is, bijvoorbeeld, negeert hij haar mening compleet. "Ik vind dat niet zwaar, echt niet", antwoordt hij. Ook het feit dat hij een koppigaard is, ontkent hij stellig.

De kijkers vinden het maar niets. "Hij luistert niet naar haar en respecteert haar mening niet", reageren ze op sociale media. "Hij komt heel dominant over, hij is al gepikeerd als ze haar mening zegt!"

"Bij mij gaan de alarmbellen af, ik zou zeker niet met zo iemand in een relatie stappen", klinkt het ook. "Als dat geen koppigheid is, amai..."

Veel kijkers willen Erika dan ook waarschuwen voor een verkeerde keuze. "Open je ogen. Dit gedrag zal zich herhalen en dan misschien nog veel erger", schrijven ze. "Stuur hem vlug naar huis, je leven zal triest worden met hem." "Hij heeft zijn ware aard al laten zien." "Als je daarmee verder gaat, loop je in je ongeluk."