VTM

Kijkers van 'B&B zoekt lief' niet te spreken over wat ze zien: "Wat een kinderachtig gedoe"

door: LHX
B&B zoekt lief Pascal, Patrick en Erika
Afbeelding bron: VTM

In 'B&B zoekt lief' lopen de spanningen hoog op bij Erika. Zowel Pascal als Patrick willen haar hart veroveren, en dat botst soms serieus.

Wanneer Pascal en Patrick de barbecue schilderen, verloopt de samenwerking erg stroef. Allebei hebben ze commentaar op de ander, en na een tijdje heeft Patrick er genoeg van.

"Het is gewoon belachelijk", vindt hij. "Ik vind het wel leuk om lol te maken, maar ik vind het niet leuk om belachelijk gemaakt te worden. Het is echt niet geestig."

De kijkers van 'B&B zoekt lief' denken er ook het hunne van. "Pascal mocht van mij na een half uur zijn biezen al pakken. Dit gedrag was zo voorspelbaar. Precies een kind van 3 dat in zijn koppigheidsfase zit", reageren ze op sociale media. "Hoe kan je in godsnaam jezelf zo belachelijk maken?"

"Die Pascal, wat een irritante mens. En zo jaloers op de mannen die komen. Dat is het programma, hé", klinkt het ook. "Wat een kinderachtig gedoe." "Pascal denkt dat hij al gewonnen heeft."

Wat veel mensen ook stoort, is dat de kandidaten in 'B&B zoekt lief steeds maar aan het werk zijn. "Het is niet 'B&B zoekt lief' maar 'B&B zoekt werkman'", klagen ze.

"Eigenlijk zouden ze vanuit het productiehuis een contract moeten opstellen dat het verboden is om kandidaten zo uit te buiten. Degoutant vind ik het, en die B&B-uitbaters schamen zich nergens voor."