Verdwijnt Jacky Lafon weer uit ‘Familie’? “Zou het heel jammer vinden als Rita zo aan haar einde moet komen”

door: PMN
Familie - Jacky Lafon
Afbeelding bron: VTM

Het gaat spannend worden in ‘Familie’. We weten nu al dat er een groot feest zal plaatsvinden tijdens de midseasonfinale, georganiseerd door Joris en Mieke. Zal daar de bom ontploffen?

Jacky Lafon speelt opnieuw de rol van Rita in ‘Familie’. Veel fans zijn blij dat ze terug is, want ze hebben er lang op moeten wachten.

Jacky deelt in Het Laatste Nieuws alvast iets over die midseasonfinale, die binnenkort wordt opgenomen. “Mijn personage zal ook uitgenodigd worden op het Feste van Joris en Mieke,” verklapt de actrice.

“Voor mij staan er twee opnamedagen ingepland. Meer was moeilijk, want ik moet ondertussen ook nog optreden in Blankenberge. Een chauffeur komt me die dagen ophalen en brengt me daarna weer naar huis.”

Jacky Lafon hoopt dat haar personage Rita niet zal sterven op het feest van Joris en Mieke

Wat zal er precies gebeuren in de midseasonfinale? “Dat weet ik zelf ook niet,” vervolgt Jacky. “Ik denk dat maar een paar mensen weten wat er staat te gebeuren.” De makers willen vermijden dat er dingen uitlekken.

Jacky vroeg ook aan de makers of haar personage zou sterven. “Ik zou het heel jammer vinden als Rita zo aan haar einde komt, want dan is ze daarna helemaal vergeten. En dat wil ik niet. Ik hoop dat het niet zo zal zijn.”