Mosselchef duidelijk: "Deze supermarkt heeft lekkerste mosselen: heel romig en zacht van smaak"

door: STS
Mosselen
Afbeelding bron: Pixabay (archieffoto)

De supermarkten pakken allemaal uit met mosselen van verschillende kalibers en geven daar regelmatig ook nog kortingen op. Maar in welke supermarkt koop je de lekkerste mosselen?

Mosselchef Rudy Vandenabeele deed een vergelijkende test en kwam tot de conclusie dat je de lekkerste mosselen vindt hij Albert Heijn. Hij gaf de 'Prins Dingemanse Verse Mosselen Jumbo' een score van maar liefst negen op tien.

Vandenabeele heeft er niets dan lovende woorden voor: "Rauw smaken ze naar de zee. Ook gekookt zijn dit veruit de beste mosselen: heel romig en zacht van smaak", vertelde hij aan Het Laatste Nieuws.

Bij Albert Heijn zijn ze trots dat hun mosselen tot de beste uitgeroepen werden. "Onze Prinsheerlijke mosselen zijn als beste getest. Genoeg reden dus om er dit weekend eens lekker van te genieten", schrijft de supermarktketen op zijn Facebookpagina.

De volgers die de mosselen al proefden, zijn het eerst met de hoge score. "Ze zijn dan ook superlekker", schrijft iemand. "Inderdaad zeer lekkere mossels", beaamt een ander.

"Ze zijn lekker", schrijft een andere volger. "Goedkoop zijn ze niet, wij hebben ze toen in promotie gekocht. Ik zie er nu geen van Prins Dingemanse staan op de website van AH. Want die andere moet ik niet, die trokken op niets. Zou het iedere week kunnen eten."

Volg Redactie24 nu op Instagram