Sam Gooris trekt zijn conclusie na drukke zomer: “Vooral fysiek is dat het geval”

door: PMN
Afbeelding bron: VTM

Sam Gooris scoorde deze zomer met ‘Arrivederci’ een grote hit. Het leverde hem heel wat extra optredens op. De zanger blikt nu terug op die zomerperiode.

Sam Gooris is blij dat hij weer beet heeft. Hij werd er zelfs voor genomineerd bij ‘Zomerhit’. “Het was een drukke zomer,” concludeert hij in TV-Familie.

Dat heeft hij ook geweten. “Eerlijk? Fysiek begin ik dat toch wel te voelen,” biecht Sam op. “Maar ik doe sinds een tijdje nog maar twee optredens per dag.”

“Het moet haalbaar blijven, ook gezien de verkeerssituatie in België. En ja, ik word er niet jonger op. Al dat springen en dansen… Dat voel je de dag nadien, hoor. Maar kom, ik amuseer me nog altijd enorm.”

Sam Gooris begint de vele optredens van deze zomer fysiek wel te voelen

Het was hard werken voor Sam deze zomer. “Recent ben ik naar mijn stamcafé getrokken, en dat was van juni geleden. Maar ja, in de zomer draait het allemaal om optredens. En ik geniet er ook van om thuis te zijn.”

“Of om gezellig met kameraden iets te gaan eten. Daar dient de zomer voor, hé. Het zal snel weer winter zijn, geloof me.”

Tags Sam Gooris