Netflix-kijkers willen meer zien van deze topserie: “Vreselijk einde, kan niet wachten op een 2e seizoen”

door: WVDS
respira Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

De Spaanse ziekenhuisserie Respira of Breathless staat nu al een hele tijd in de Belgische Netflix top 10 van series. En de roep op een vervolg is waanzinnig groot.

Aangrijpende scènes en emotioneel geladen situaties en relaties tussen patiënten en personeel, en personeel onderling, vervelen je geen seconde. Deze Netflix-serie werd gemaakt door Carlos Montero (Élite).

Bekende hoofdrolspelers voor wie houdt van Spaanse series

Veel hoofdrolspelers kan je misschien herkennen uit andere Netflix-series: Najwa Nimri (La casa de papel, Sagrada Familia), Aitana Sánchez Gijón (Madres paralelas, La Regenta), Blanca Suárez (Las chicas del cable, Jaguar), Manu Ríos (Élite, El silencio), Borja Luna (Cristo y Rey, Sin huellas) en Alfonso Bassave (Estoy vivo, Antidisturbios).

Het verhaal van Respira of Breathless speelt zich voornamelijk af op de spoedafdeling van een ziekenhuis en richt zich vooral op de persoonlijke relaties binnen dat kader. Zo blijken twee vrouwelijke artsen stiekem een relatie te hebben terwijl een van hen zwanger is.

Netflix-kijkers roepen op vervolg van Respira of Breathless

Kijkers zouden het alleszins heel erg appreciëren dat Netflix een vervolg maakt op deze reeks die een open einde heeft. “Vreselijk einde, zo spannend, kan niet wachten op een 2e seizoen” of “Gezien, was prachtig. Ik hoop dat er gauw een 2e seizoen komt.”

Tags