Tine Priem blijft langer thuis dan voorzien nadat ze bevallen is: Dit is er aan de hand

door: PMN
Tine Priem
Afbeelding bron: Instagram @tinepriem

Tine Priem kennen we van haar rol in ‘Thuis’. Ze speelt daar de rol van Tamara. Binnenkort verdwijnt ze voor een tijdje van het scherm.
 

Tine Priem is net mama geworden. Een maand geleden is ze bevallen van een zoontje dat luistert naar de naam Georges. De actrice geniet met volle teugen van het moederschap.

“Voor de komende maanden is het prima dat ik alleen maar mama ben, maar ik merk dat je snel in een routine belandt. Opstaan, wassen, opruimen, eten geven, pampers verversen…en opnieuw. Voor nu is dat prima, maar ik kan me inbeelden dat ik na verloop van tijd een uitlaatklep nodig heb”, bedenkt Tine zich in Story.

De actrice blijft langer thuis dan voorzien. “Ik blijf nog tot het einde van dit jaar thuis. Dat is langer dan aanvankelijk gepland, maar wel een heel bewuste keuze”, legt ze uit.

Tine Priem blijft na haar bevalling langer thuis dan voorzien om nog meer te kunnen genieten van de tijd met haar baby

“Om te beginnen kan Georges pas in februari naar de crèche. Mijn ouders en die van Tom staan natuurlijk te springen om op hun kleinkind te passen, maar ik wil hen daar niet te veel mee opzadelen. Of stel dat ik op de set van ‘Thuis’ verwacht wordt, maar geen opvang vindt, dan zou dat alleen maar stress met zich meebrengen.” 

“Bovendien zou het goed kunnen dat Tom en ik het bij één kindje houden, daarom wil ik er nu zoveel mogelijk van genieten. Mocht ik jonger geweest zijn, zou ik zeggen dat ze maar zo snel mogelijk terug in de verhaallijnen schrijven. Maar nu vind ik dat ik al veel gewerkt heb in mijn leven en die tijd met mijn kind verdien.”
 

Tags Tine Priem