Delhaize ziet wat klanten nu graag kopen: "Snel klaar, vers en gezond"

door: STS
Delhaize
Afbeelding bron: Photonews

Bij Delhaize is iets opgevallen. Ze merken er een "aanzienlijke toename" van de online aankopen van een nieuw assortiment gezonde maaltijden voor kinderen.

Delhaize heeft nu twee nieuwe merken verse kant-en-klaarmaaltijden voor kinderen in de rayons: 'Little Dish' en 'Ready to Grow'.

"'Little Dish' biedt verse en gezonde kant-en-klaarmaaltijden voor kinderen van 1 tot 5 jaar", klinkt het. De beschikbare 'Little Dish'-producten zijn 'Spaghetti met gehaktballetjes', 'Kip Tikka Masala', 'Gehakt Parmentier' en 'Veggie Lasagnette'. Ze kosten allen 3,79 euro.

Baby's van 4 tot 24 maanden

Het 'Ready to Grow'-gamma is er voor de allerkleinsten. "Dit biedt verse, 100% biologische groentepap voor baby's van 4 tot 24 maanden." Het gaat om 'Zoete aardappel, wortel & knolselder', 'Wortel, bloemkool & scharrelkip', 'Erwten, broccoli & kikkererwten' en 'Runderparmentier met pompoen & zoete aardappel'. Deze producten kosten allen 4,85 euro.

Kinderen van 2 tot 7 jaar

Voor kinderen van 2 tot 7 jaar zijn er nog verse, 100% biologische gerechten te vinden in het gamma 'Ready to Jump'. Dit gamma bestaat uit 'Macaroni met ham en kaas & bloemkool' en 'Bolognese met verborgen groenten'. Deze producten kosten 5,99 euro.

"Deze gezonde, bereide maaltijden zijn te vinden in de versrayon en vormen een nieuwe toevoeging aan het assortiment maaltijden voor kinderen in België. We zien de online verkoop drie keer sneller groeien dan het traditionele assortiment kant-en-klare maaltijden", geeft Delhaize nog mee.