Colruyt zegt sorry tegen klant die miserie ondervond: "Onze oprechte excuses voor het ongemak"

door: STS
Colruyt
Afbeelding bron: Photonews

De klantendiensten van de supermarkten krijgen dagelijks klachten binnen. Die gaan niet altijd over producten in de winkelrekken. Zo vindt een Colruyt-klant dat hun vernieuwde Xtra app slechter werkt dan de oude.

"Wanneer wordt de nieuwe Xtra app opnieuw onder handen genomen?", vraagt een klant van Colruyt zich af op Facebook. "Vandaag werkt hij totaal niet, zowel op mijn gsm als die van mijn partner."

"We krijgen de boodschap 'er is een onbekende fout opgetreden'. Verder is de app als hij werkt zeer traag. Soms zie je tijdens het boodschappen doen plots niks meer van je lijst, om dan na vijf minuten terug te komen. De oude app werkte voortreffelijk, met de nieuwe app is het altijd afwachten of die het wel of niet zal doen."

Colruyt biedt excuses aan

De klantendienst van Colruyt gaf antwoord op het bericht. "Ik begrijp hoe vervelend deze situatie voor jullie moet zijn, en ik bied mijn oprechte excuses aan voor het ongemak dat jullie ervaren", liet de medewerker weten.

"Het spijt me te vernemen dat de nieuwe app niet aan jullie verwachtingen voldoet, vooral na zovele jaren de oude app te hebben gebruikt."

Xtra app wordt verbeterd

"Ik wil jullie graag geruststellen dat onze ontwikkelaars volledig op de hoogte zijn van deze problemen en hard werken om verbeteringen door te voeren. Ik ben ervan overtuigd dat onze Xtra app in de loop der tijd zal verbeteren en meer aan jullie verwachtingen zal voldoen."

"Als jullie technische problemen tegenkomen, is het altijd mogelijk om ze rechtstreeks door te geven vanuit de Xtra-app via Profiel > Klantendienst > Meld een technisch probleem. Op deze manier zal jullie opmerking rechtstreeks bij ons technische team terechtkomen en zullen mijn collega's het graag analyseren om jullie een duurzame oplossing voor te stellen."

Volg Redactie24 nu op Instagram