Bekend product niet meer te vinden in supermarkten: De reden is zeer verrassend

door: STS
Supermarkt - boodschappenmandje
Afbeelding bron: Pexels (Archieffoto)

Er is iets opvallends aan de hand in de supermarkten: een bekend product ligt al enkele weken niet meer in de rekken. De reden is zeer verrassend.

Het gaat om Ferrero Rocher. Wie dit product nu wil kopen, zal wellicht van een koude kermis thuiskomen. Het product is al wekenlang niet meer te vinden in de supermarkten.

"Tik Ferrero Rocher in op de site van Colruyt en ze duiken niet op in het assortiment. Hetzelfde met Delhaize. 'Niet op voorraad', staat er daar. En bij Carrefour lees je 'niet beschikbaar in de winkel'", meldt Het Nieuwsblad.

Wanneer producten niet beschikbaar zijn, ligt dat vaak aan prijsonderhandelingen tussen de supermarkten en de producenten. Maar daar blijkt nu geen sprake van. Er is een andere, verrassende reden.

Zomerstop

Ferrero blijkt jaarlijks een "zomerstop" te houden. "We verkopen geen Ferrero Rocher in de warmste maanden van het jaar, want dan kan de kwaliteit snel worden aangetast. Wij willen enkel de allerbeste smaakbelevenis bieden, ook al verkopen we zo minder", werd verteld aan de krant.

Wanneer is Ferrero Rocher weer verkrijgbaar?

Liefhebbers van Ferrero Rocher zullen niet lang meer op hun honger moeten blijven zitten. In september zou het product weer in de winkelrekken moeten liggen.

Volg Redactie24 nu op Instagram