Van Belgische kust tot Zuid-Frankrijk en véél verder: Hier gaan onze bekendste politici op vakantie

door: STS
Zuhal Demir
Afbeelding bron: Facebook.com/ZuDemir

Ook de politici genieten van hun vakantie. Enkelen blijven in eigen land, anderen trekken Europa in en de premier reist het verste van allemaal.

Alexander De Croo vliegt namelijk met zijn gezin naar Maleisië. De man die hem wellicht zal opvolgen als premier, Bart De Wever, kiest voor Duitsland, en meer bepaald het Zwarte Woud.

Diens partijgenoot Ben Weyts trekt naar Parijs om er de Olympische Spelen bij te wonen. Misschien kan hij er afspreken met Annelies Verlinden, want zij trekt eveneens naar de Franse hoofdstad, weet Het Nieuwsblad.

Frankrijk populaire bestemming

Raoul Hedebouw gaat kamperen in Frankrijk, en ook Vincent Van Peteghem en Matthias Diependaele trekken naar het land van onze zuiderburen. Petra De Sutter en haar vrouw spenderen hun vakantie daar eveneens.

Melissa Depraetere trekt naar Malta. Jo Brouns verdeelt zijn tijd tussen de Belgische kust en het mooie Slovenië. Jan Jambon kiest dan weer voor Italië.

Vakantie aan de Belgische kust

Zuhal Demir (foto) bevindt zich met haar dochtertje aan de Belgische kust. "Eventjes vakantie in eigen land met mijn schatje", schrijft ze op Facebook. Ook Tom Van Grieken gaat naar de zee, en trok ook al een weekend naar Limburg.

Van festival Dranouter tot bergwandelingen in Spanje

Jeremie Vaneeckhout gaat eerst dit weekend naar het festival van Dranouter en reist daarna met het gezin door naar Luxemburg, waar hij gaat kamperen.

Zijn collega-voorzitter bij Groen, Nadia Naji, geniet van de zon en de natuur in Spanje en gaat daar stevige bergwandelingen maken.

Volg Redactie24 nu op Instagram