Enorme domper voor de Rode Duivels voor belangrijke wedstrijd tegen Frankrijk: "Zonde"

door: JDH
rode duivels
Afbeelding bron: Photonews

De Rode Duivels nemen het maandagavond om 20u45 op tegen Frankrijk. Het zal het daarbij wel moeten doen zonder Maxim De Cuyper.

Maxim De Cuyper verliet de selectie van de Rode Duivels zondag, hij vloog vanuit Hongarije terug naar België terwijl de rest van de Rode Duivels naar Lyon vertrokken. Daar spelen ze hun tweede wedstrijd in de Nations League tegen Frankrijk. 

Dat De Cuyper er niet bij is, is toch een stevige domper voor de Belgen. Hij is de enige linksachter in de selectie en zal dus vervangen moeten worden. Ook voor De Cuyper is het echter een tegenslag. 

"Dit zou een zeer interessante test op het hoogste niveau geweest zijn. Het is zonde dat hij die test niet kan doorstaan", zegt Peter Vandenbempt bij Sporza. Er werd echter geen risico genomen met de hamstring van De Cuyper.

"Het wordt weer een beetje schuiven met Arthur Theate of Thomas Meunier, die daar kunnen spelen. We zullen zien hoe de bondscoach dat straks invult", stelt Vandenbempt over de mogelijke vervangers voor De Cuyper

 

Tags