VTM

Larissa uit ‘Blind Getrouwd’ maakt verrassend nieuws bekend: “Toen vond VTM geen match voor mij”

door: PMN
Larissa en Simen
Afbeelding bron: VTM

Maandagavond is er bij VTM weer een nieuwe aflevering van ‘Blind Getrouwd’. We konden eerder al zien hoe Larissa trouwde met Siemen. We zijn heel benieuwd hoe het verder zal gaan met hen.

Larissa was bijzonder nerveus op haar huwelijksdag. Je trouwt natuurlijk niet iedere dag met een nobele onbekende. “De week voor mijn huwelijksdag in ‘Blind Getrouwd’ heb ik wat rustgevende, natuurlijke supplementen tegen de stress geslikt,” vertelt Larissa in Dag Allemaal. “Niet zwaar, gewoon wat lichte homeopathie. Maar ze hielpen wonderwel, ik kan het alle deelnemers aanraden.”

Larissa had haar familie op de hoogte gebracht van haar deelname. “Iedereen rondom mij wist dat ik er na mijn dertigste verjaardag aan zou deelnemen.” Larissa is intussen al een hele tijd single.

Een vriendin schreef Larissa ook in voor 'Blind Getrouwd: Het Vijfde Huwelijk' maar er werd geen match voor haar gevonden

Dat is nu voorbij. Larissa is een getrouwde vrouw geworden. Wat haar en Siemen te wachten staat, zien we de komende weken in ‘Blind Getrouwd’.

Het is immers niet de eerste keer dat ze deelneemt aan het VTM-programma. “Een vriendin had me al ingeschreven voor ‘Blind Getrouwd: Het Vijfde Huwelijk’, maar toen werd er geen match gevonden. Jammer, want ik was dat singlezijn wel moe na die jaren", besluit Larissa.