Vincent Kompany komt met duidelijke boodschap na bergen kritiek op Anderlecht

door: JDH
Vincent Kompany
Afbeelding bron: Photonews

Anderlecht pakt dit seizoen wel punten, maar goed voetbal op de mat brengen is moeilijk. Vincent Kompany blijft echter volledig achter paars-wit staan. 

Met een 11 op 15 en een kwalificatie voor de groepsfase van de Europa League lijkt op papier alles goed te lopen bij Anderlecht. Toch is de kritiek al meteen groot, vooral op het geleverde spel van paars-wit. 

Coach Brian Riemer moet het dan ook stevig ontgelden en links en rechts wordt er al gevraagd om zijn ontslag. Zo ver is het nog niet gekomen, want de resultaten zijn dus nog altijd goed. Pas als die niet meer volgen zal hij moeten vrezen.

Vincent Kompany, ex-speler en ex-trainer van Anderlecht, blijft achter paars-wit staan. "Ik ben altijd een positieve supporter geweest. Probeer dus geen seconde om me iets negatief over Anderlecht te laten zeggen", zegt hij bij La Dernière Heure.

"Of de club nu 15de eindigt of de Champions League wint: ik blijf de grootste supporter. "Ik volg de resultaten nog steeds. Anderlecht blijft de club van mijn hart, ik heb nog altijd paars bloed."