Danira Boukhriss Terkessidis nog steeds niet aan het werk na geboorte van haar zoontje: Ze vertelt er meer over

door: PMN
Danira Boukhriss Terkessidis
Afbeelding bron: Instagram @danira__bt

Danira Boukhriss Terkessidis is nog steeds niet aan het werk na de geboorte van haar zoontje Naïm. Hij werd op 29 maart van dit jaar geboren.

Danira Boukhriss Terkessidis vertelt dat ze een moeilijke bevalling achter de rug heeft. “Ik ben langer thuis dan verwacht,” citeert Het Laatste Nieuws haar in de Radio2-podcast ‘Als De Muren Konden Praten’.

Danira presenteerde ‘De Kastaars’, maar moest zich daarna wenden tot haar zetel. “Op dat moment was ik zeven maanden zwanger. Ik had weeën en complicaties. Ik riskeerde een vroeggeboorte op 30 of 31 weken.”

Acht weken lang kampeerde de presentatrice in haar zetel. “In week 37 hebben ze me toch aangeraden om lichtjes te bewegen, maar uiteindelijk ben ik toch ingeleid. Ik had een hoge bloeddruk en ze vreesden dat ik zwangerschapsvergiftiging zou krijgen.”

Danira Boukhriss Terkessidis zegt dat ze na de bevalling niet rechtop kon zitten want dat haar bekken ontstoken waren

“Ik ben ingeleid op donderdag om 8 uur ’s morgens, maar hij is pas op vrijdag om tien voor 12 geboren. Dat was heftig.”

Danira is nog steeds aan het bekomen van de bevalling. “Ik kon niet rechtop zitten, mijn bekken was ontstoken. Ik stapte echt met mijn bovenlijf naar voren geplooid; ik heb drie weken zo rondgelopen.”

“Ik kon niet rechtop zitten of lopen. Dus borstvoeding geven was een marteling. Het was echt verschrikkelijk. De pijn achteraf was nog erger dan de bevalling zelf. Daar wordt niet over gesproken en dat duurt nog wel weken.”