Deze Vlamingen boekten luxevakanties, maar kregen: "Eten uit blik, schimmel en stank van urine"

door: STS
Vakantie - koffer - paspoort
Afbeelding bron: Pixabay (archieffoto)

De zomervakantie zit erop en veel landgenoten zijn op reis geweest. Voor sommigen werd het echter niet de vakantie waar ze op gehoopt hadden.

In het Radio2-programma 'WinWin' konden mensen hun vakantieverhalen kwijt. Zo had luisteraar Herman een luxekamer geboekt, maar die viel vreselijk tegen.

"De badkamer zat vol schimmel, de ramen waren rot en de kamer rook naar urine", las presentator Xavier Taveirne voor. "Jeetje, wat een gruwelvakantie", klonk het meelevend.

Vijfsterrencruise

Luisteraar Karine boekte een vijfsterrencruise naar Kroatië. "Maar die sterren heeft ze toch niet echt gezien", stelt Taveirne vast. Hij las het lijstje klachten af: "Het eten kwam uit blik, de koffie was verschrikkelijk, het brood was oud en er was een lek in mijn kajuit." "Klinkt inderdaad niet als vijfsterren, meer als eentje", concludeerde Taveirne.

Horrorvakantie

Het waren niet de enige teleurstellende toestanden die vakantiegangers dit jaar meemaakten. "We kunnen geen eten koken of koffie maken", klonk het recent nog vanop een populaire bestemming.

Anderen werden dan weer ernstig ziek: "Toen begon mijn tandvlees te bloeden." En een Vlaams koppel dat in het ziekenhuis belandde in Turkije, beleefde er pure horror. Ze werden er vastgehouden en moesten hun paspoorten voor veel geld terugkopen.

Volg Redactie24 nu op Instagram