Toeriste vecht voor leven na maaltijd in hotel: Slokdarm scheurde van het overgeven

door: STS
Toeriste
Afbeelding bron: Gofundme.com/f/help-us-support-ronni-in-her-medical-emergency-abroad

Een toeriste vecht in het ziekenhuis voor haar leven nadat ze onwel werd na een maaltijd in haar hotel. Ze moest zo hevig overgeven dat ze een geperforeerde slokdarm opliep.

De 26-jarige Britse Ronni was op vakantie in Bodrum, in Turkije. Na een maaltijd in haar hotel kreeg ze hevige maagpijn en bleef ze maar overgeven. Ze werd naar de spoedafdeling van een ziekenhuis gebracht.

Daar werd vastgesteld dat haar slokdarm geperforeerd was en dat ze een ontsteking had. Ze ligt nu op intensieve zorgen en verkeert in kritieke toestand.

Medische kosten lopen hoog op

"Ze is er momenteel niet goed aan toe", citeert The Sun haar zus. "Ze heeft nu alle kracht en steun nodig die ze kan krijgen om deze verschrikkelijke beproeving te doorstaan.”

Intussen lopen de medische kosten hoog op, ook al omdat ze verkeerdelijk dachten dat de reisverzekering inbegrepen was toen ze hun vakantie boekten. De familie heeft een GoFundMe-pagina opgericht om geld in te zamelen.

Nachtmerrie voor Vlaams koppel

Recent kwam een Vlaams koppel nog in een absolute nachtmerrie terecht nadat ze tijdens hun vakantie in Turkije in het ziekenhuis belandden.