Vrouw betrapt onthaalmoeder: "Mijn kind werd door elkaar geschud en kreeg slag in gezicht"

door: STS
Politie
Afbeelding bron: Photonews

Een kind van 1 jaar is hardhandig aangepakt bij de onthaalmoeder. De mama van het meisje deelde het verhaal op Facebook.

"Op donderdag 29 augustus zet ik mijn kind af de onthaalmoeder. Ze gaat er al sinds ze vier maanden was. Ik vertrek met een slecht gevoel. Ik stap in mijn auto en blijf door het slechte gevoel even wachten voor ik vertrek."

"Ineens hoor ik mijn kind schreeuwen tot en met. Ik stap mijn auto uit, doe de poort open, en wat zie ik? Mijn kind wordt door elkaar geschud en krijgt een slag in haar gezicht."

"Ik wist niet wat ik zag, al roepend ging ik naar binnen en nam mijn kind af. De onthaalmoeder zag dit natuurlijk niet aankomen en probeerde zich te verantwoorden. Excuseer, hier valt niets over te verantwoorden."

"Ik het direct de politie en de onthaaldienst gebeld. Ze zijn ter plaatse gekomen, en het nodige gaat allemaal gedaan worden. Dit ga ik zeker niet door de vingers zien. We hebben daarnet ook een klacht ingediend bij de politie nadat we ons doktersattest gehaald hebben."

"Ik wil maar zeggen: niemand kan een kind slaan en zeker niemand anders' kind, en dan ook nog een erkende onthaalmoeder waar je je kind aan toevertrouwt."

Onthaalmoeder onmiddellijk geschorst

De onthaalouder, uit Sint-Amands, werd "met dringende noodzakelijkheid" geschorst door het Agentschap Opgroeien, wegens "foutief pedagogisch handelen", weet de openbare omroep.

(Archieffoto)