Autokeuring loopt helemaal uit de hand: Er werden vuistslagen uitgedeeld

door: STS
autokeuring
Afbeelding bron: Photonews

Er heeft zich een incident voorgedaan in een autokeuringsstation. Daarbij liepen twee personen verwondingen op.

Vorige donderdag liep het uit de hand in het keuringsstation van As. Een klant en een parkeerwachter kregen het met elkaar aan de stok. De klant is er geen onbekende, omdat hij auto's laat keuren voor garagisten.

Eerder op de dag zou hij zich al druk hebben gemaakt over de wachttijden. Toen hij in de namiddag terugkeerde, ontstond er - naar verluidt niet voor het eerst - een discussie met de parkeerwachter.

Op een gegeven ogenblik zou de parkeerwachter door het openstaande raam van de wagen een slag in het gezicht hebben uitgedeeld aan de bestuurder. Die zou daarop uitgestapt zijn en op zijn beurt de parkeerwachter geslagen hebben, meldt Het Belang van Limburg. Volgens Het Laatste Nieuws zou de klant de parkeerwachter ook hebben aangereden.

Beide personen raakten gewond. De parkeerwachter bloedde en werd met mogelijk een gebroken neus naar het ziekenhuis gebracht. De klant zou een hersenschudding hebben opgelopen.

De politie werd op de hoogte gebracht van het incident en onderzoekt de zaak. Er zullen camerabeelden van het keuringsstation bekeken worden.