Vreselijke ontdekking: Meisje (9) dood teruggevonden in vuilnisbak

door: STS
Afbeelding bron: Pixabay

Er is een verschrikkelijke ontdekking gedaan. Het levenloze lichaam van een kind is aangetroffen geworden in een vuilniscontainer.

Het lichaam van Kerollyn Ferreira, een meisje van 9 jaar, werd gevonden in een vuilniscontainer in de buurt van het huis waar ze met haar moeder woonde, in het Braziliaanse Guaíba.

De moeder zou haar dochter regelmatig mishandeld hebben. De vrouw werd een dag na de ontdekking van het lichaam van haar dochter gearresteerd door de politie. Er zou bewijs zijn dat ze eerder al opmerkingen maakte over het vermoorden van haar dochter.

Kinderbescherming greep niet in

Buren hadden ook al meermaals de kinderbescherming verwittigd omdat ze zich zorgen maakten om het welzijn van het slachtoffer, maar er werd niet ingegrepen.

"Ik heb meer dan 20 keer gebeld, ik heb gevraagd om het alsjeblieft op te lossen", citeert de Daily Mail een buur. "Ik stuurde een foto van het kind, ik stuurde alles."

Bedelen in de regen

Ze beschrijft hoe ze zich de kleine Kerollyn zal herinneren. "Het kind in de regen, bedelend. Ze stond altijd voor mijn deur te bedelen. Ze vroeg om water, om een knuffel, om een kus."

(Archieffoto)

Volg Redactie24 nu op Instagram