Nachtmerrie voor ouders: Meisje (9) op straat meegelokt, gedrogeerd en misbruikt

door: STS
Politie
Afbeelding bron: Tsalvit / Shutterstock.com

Een jong meisje is op straat gekidnapt geworden. Het slachtoffer werd daarna gedrogeerd en seksueel misbruikt.

Het 9-jarige meisje uit Frankrijk bezocht vorig jaar samen met de rest van haar gezin de stad Londen, maar raakte op een gegeven moment gescheiden van haar ouders, toen die even niet opletten.

Het kind bevond zich op straat, bij het bekende warenhuis Harrods, toen een man haar benaderde en vroeg of ze hulp nodig had, schrijft The Sun.

Ontvoerder geeft meisje drankje met middel in

De man kon haar meelokken naar zijn appartement, dat zich in de buurt bevond. Daar zette hij haar voor de tv en gaf hij haar "een bitter" drankje, zoals ze het later zou omschrijven. Vervolgens nam hij haar mee naar een nabijgelegen park, waar hij haar seksueel misbruikte.

Toen de twee later door de stad liepen, herkende een politieagent hen van een waarschuwing die was uitgestuurd. De man kon gearresteerd worden en het meisje werd naar het ziekenhuis overgebracht. Ze bleek diphenhydramine in haar lichaam te hebben, een stof die slaperigheid veroorzaakt.

Man ontkent alles in rechtbank

De 57-jarige man is nu voor de rechtbank moeten verschijnen. Hij ontkent drie aanklachten van aanranding van een kind jonger dan 13 jaar, één aanklacht van ontvoering en één aanklacht van het plegen van een ontvoering met de bedoeling een seksueel misdrijf te plegen. Hij heeft ook onschuldig gepleit voor één aanklacht van het opzettelijk toedienen van een stof. Het proces wordt voortgezet.