Leerlingenbegeleider de cel in: “Ik wil de nieuwe Dutroux worden”

door: BVDO
Marc Dutroux
Afbeelding bron: Photonews

Een 44-jarige leerlingenbegeleider is door de rechtbank veroordeeld tot een celstraf van 12 jaar. De man uit Jemeppe-sur-Meuse had een wel heel vieze wens.

De man is veroordeeld omdat hij in familiale kring een meisje meerdere malen verkracht heeft. Het slachtoffer was op het moment dat de feiten gepleegd werden tussen de 3 en 11 jaar oud.

De dader kon twintig jaar lang ongestoord zijn gang gaan. Toen een Britse vrouw aangifte deed dat hij online naaktfoto’s van minderjarige meisjes verkocht werd hij in 2023 opgepakt.

Op de school waar hij werkte was in dat jaar ook een moeder naar de directie gestapt toen hij haar dochter op de mond gekust had, maar de directie ging niet op de klacht in.

Een huiszoeking bracht aan het licht dat hij meer dan 800.000 bestanden met seksueel misbruik van minderjarigen had staan op zijn computer. Hij bleek ook twee slipjes van meisjes te hebben, als trofee klonk het.

Hij schreef ook op papier dat hij op Marc Dutroux wou gelijken, door kinderen te ontvoeren, verkrachten en doden. “Zo blijven hun lichamen voor altijd van mij”, zo klonk het.

Volg Redactie24 nu op Instagram