VTM

Zenuwen staan strak en Staf Coppens verhoogt de inzet in De Verraders: “Het moeilijkste moment tot nu toe"

door: WVDS
De Verraders Staf Coppens
Afbeelding bron: VTM

Nu zondag 20 oktober kunnen de fans opnieuw kijken naar een nieuwe aflevering van De Verraders. Maar er is geen moord gepleegd in de nacht en dat leidt tot chaos bij iedereen.

Geen moord dus, maar wat dan wel? Iedereen wantrouwt elkaar, en zelfs over het aantal verraders is er twijfel. “Niemand weet hoeveel verraders er zijn, wie de verraders zijn en wat er is gebeurd vannacht. We are clueless”, klinkt het bij Gilles Mbiye-Beya.

"Er gaan duizenden vragen door je hoofd", Astrid Stockman in De Verraders op VTM

Astrid Stockman voelt de onzekerheid ook toenemen: “Er gaan duizenden vragen door je hoofd. Het beste wapen voor een verrader is chaos.” Julie Colpaert is duidelijk: “Dit is het moeilijkste moment tot nu toe in het spel”.

De inzet van de missie wordt ook verhoogd: “Vanaf nu strijden we ook voor een dolk, die aan de ronde tafel een dubbele stem oplevert”, kondigt Staf aan.

Nooit eerder was de groep zo verdeeld. De eerdere eensgezindheid lijkt compleet zoek, en niemand weet op wie te stemmen. Enkel Astrid lijkt zeker van haar keuze: ze wil Joris aanpakken en wil dat bespreken met Hans en William, laat dat nu net de spin in het web zijn.