Frans Bauer geeft record aantal shows in Ahoy: Hij heeft mooie woorden voor zijn fans

door: WVDS
Afbeelding bron: Photonews

De Nederlandse zanger Frans Bauer kon vrijdag en zaterdag eindelijk beginnen aan zijn concerten in het Rotterdamse Ahoy. Frans heeft wekenlang gesport om strak in het pak de aftrap te kunnen geven van een megafeest voor zijn fans.

Op de Instagramaccount van zanger Frans Bauer deelt hij tientallen foto’s van fans die zich klaarmaken om zijn show te komen bekijken. Iedereen heeft zo zijn reden om erbij te willen zijn.

Op vrijdag post hij nog een heel mooie foto met zijn moeder. “Na afloop van het eerste concert in Ahoy. Een knuffel en compliment van je moeder krijgen. Zo mooi en lief. Ma, wat hou ik toch van je!”

Frans Bauer deelt videoboodschap met fans: "De herinnering zal altijd blijven"

Maar ook de zanger is enorm dankbaar na zijn laatste concert. Hij deelt een videoboodschap om zijn fans te danken. “Ik wil jullie uit de grond van mijn hart bedanken voor deze dagen in Ahoy.”

“Uitzinnig publiek gehad. Er is gehuild, de gasten waren geweldig. De herinnering zal altijd blijven,” besluit de heel dankbare zanger zijn video. Ook bijzonder is dat de zanger uit Fijnaart als eerste artiest 53 keer met een eigen show op het podium van Ahoy heeft gestaan.

En de fans willen natuurlijk nog veel meer concerten van Frans Bauer meemaken: “Het was een fantastische avond! Hopelijk sta je nog veel vaker in Ahoy,” of “Het was geweldig, en dat (bijna) de hele familie Bauer meedeed... Fantastisch!”.

Tags