“Tedesco buiten”: Johan Boskamp komt met opmerkelijk statement over bondscoach

door: BVDO
Domenico Tedesco
Afbeelding bron: Photonews

In de slotminuten van de match tussen de Rode Duivels en Frankrijk in de Nations League schreeuwden fans om het ontslag van Domenico Tedesco. Het ging om Franstalige supporters.

“Ik kan niet eens Frans! Nee joh, die spreekkoren sloegen helemaal nergens op. De Rode Duivels speelden gewoon een goeie wedstrijd”, vertekt Johan Boskamp aan Het Belang van Limburg.

Boskamp komt met een opmerkelijk statement. “Mij ga je niet snel zien meehuilen met de wolven. Zeker niet als er geroepen wordt om het ontslag van een trainer. Na wat ik in de laatste twee wedstrijden heb gezien, kan je hem nu moeilijk ontslaan.”

Volgens Boskamp is Tedesco nog altijd aan het bouwen aan zijn ploeg. “Zo somber als sommige analisten het laten uitschijnen, is het ook weer niet.”

Over de toekomst is de Nederlander alvast duidelijk. “Courtois zien we niet meer terug onder deze bondscoach, maar haal de Kev en Romelu er weer bij en je hebt toch nog altijd een aardig ploegje. Voorlopig krijgt hij van mij nog altijd het voordeel van de twijfel.”