Bart Tommelein is nu werkloos en vraagt hulp: Deze jobs wil hij graag doen

door: STS
Bart Tommelein
Afbeelding bron: Photonews

Bart Tommelein is nu op zoek naar werk. Maar hij blijft niet bij de pakken zitten. Op sociale media laat hij weten op zoek te zijn naar een nieuwe job.

Tommelein zetelde in het Vlaams Parlement, was ook Vlaams minister, en was burgemeester in Oostende. Vorig jaar raakte al bekend dat hij de nationale politiek vaarwel zei, om zich te concentreren op het burgemeesterschap in de kuststad.

Maar bij de recente gemeenteraadsverkiezingen ging de overwinning in Oostende duidelijk naar John Crombez met Vooruit Plus. De nederlaag was voor Tommelein het signaal om helemaal uit de politiek te stappen. En dus is hij nu op zoek naar werk.

Dat laat hij weten via LinkedIn: "Hallo, allemaal! Ik ben op zoek naar een nieuwe functie en misschien kunt u me daarbij helpen", schrijft hij.

"Als u meer weet over een baankans of gewoon wilt bijpraten, kunt u me een bericht sturen of hieronder commentaar te geven. Ik zou graag opnieuw contact leggen."

Job als Adviseur, Consultant, Beleidsadviseur, Communicatiestrategist of Srategisch adviseur

"Ik ben op zoek naar een rol als Adviseur, Consultant, Beleidsadviseur, Communicatiestrategist en Strategisch adviseur", laat Tommelein nog weten. In de commentaren wensen veel mensen hem succes toe.