VTM

Schattig om te zien: Zo keken Joris Hessels en zoontje Néron naar Tik & Tok in The Masked Singer

door: WVDS
Tik & Tok Joris Hessels en Dominique Van Malder
Afbeelding bron: VTM

Tik & Tok zijn na 3 shows van The Masked Singer ontmaskerd. Goede vrienden Dominique Van Malder en Joris Hessels blijken gezellig samen de boel te hebben opgevrolijkt.

"Het was alsof we samen op kamp waren," zeggen Joris Hessels en Dominique Van Malder na hun deelname bij Het Laatste Nieuws. “Vorig seizoen waren we ook al gevraagd, maar toen paste het niet. Blij dat het dit jaar is gelukt. Het kriebelde te hard."

Joris Hessels keek samen met zoontje Néron naar The Masked Singer

Waar de twee ook naar uitkijken, is om het gezicht van hun kinderen te zien tijdens dit hele proces. Joris Hessels sprak vooral met zijn jongste zoon Néron over The Masked Singer. “Hij zag vooral twee kippen die hij leuk vond, maar hij legt totaal niet de link met zijn vader die naast hem zit,” horen we hem zeggen in een filmpje op Facebook.

Komt daar nog bij dat Tik & Tok hun lievelingsliedje hebben gebracht, wat hem nog meer fan maakt. Maar dan komt het moment van de ontmaskering eraan en Tine Embrechts noemt hun twee namen. “Jij kan dat zijn, want jij houdt van kippen,” horen we Néron zeggen tegen zijn papa.

“Het was fantastisch om dan in zijn ogen te zien: Maar dat kan ook jij zijn, papa.” Néron kan het allemaal niet goed aan elkaar knopen en twijfelt nog, maar het is zo schattig om te zien hoe hij meeleeft met het programma.

Op de vraag of ze het spijtig vinden dat ze er nu al uit liggen, kijken ze al een beetje verder in de tijd. “Ja, maar gelukkig is er nog het concert van 'The Masked Singer' in het Sportpaleis half november.”