Zwangere vrouw en baby dood na ongeval met politiewagen: "Ze hadden geen schijn van kans"

door: STS
criminaliteit - misdaad
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Een ongeval met een politiewagen heeft een zware tol geëist. Een zwangere vrouw kwam om het leven, net zoals haar ongeboren kind.

Het ongeval deed zich in Engeland op de autoweg A20 voor, ter hoogte van Eltham, ten zuidoosten van Londen. Donderdagavond rond 18.15 uur liep het mis.

Er deed zich een aanrijding voor tussen een anoniem politievoertuig en een personenwagen. Een 38-jarige vrouw die zwanger was overleed aan de verwondingen die ze opliep bij het ongeval. Ook haar ongeboren baby kwam om het leven.

Een vrouw die samen met haar zoon achter de wagen van het slachtoffer reed, zegt dat de anonieme politiewagen de blauwe Volkswagen Polo aan hoge snelheid raakte. De politiewagen zou meer dan 110 km/u gereden hebben, en daarna nog geprobeerd hebben om te remmen.

"Ze had geen schijn van kans", vertelde de getuige aan The Sun. "Er was geen tijd voor haar om uit de weg te gaan, geen tijd om te reageren. Een paar seconden later en wij hadden het kunnen zijn."

Bloemen en kaartjes

Er is een onderzoek ingesteld naar de precieze omstandigheden omtrent het ongeval. Vrienden en nabestaanden legden bloemen en kaartjes neer bij de plaats waar het gebeurde.

"Je was een echte engel op aarde en onze levens zullen nooit meer hetzelfde zijn", was een van de boodschappen die achtergelaten werden.

(Archieffoto)