Geloof in stunt van Club Brugge tegen AC Milan: "Ze kunnen de drie punten pakken"

door: JDH
Club Brugge
Afbeelding bron: Photonews

Club Brugge gaat dinsdag voor zijn derde wedstrijd in de Champions League op bezoek bij AC Milan. Kan blauw-zwart opnieuw punten pakken? 

Thuis tegen Borussia Dortmund speelde Club Brugge 75 minuten goed, maar slikte het toch nog drie goals in het slotkwartier. Op bezoek bij Sturm Graz lukte het wel voor Club Brugge, met een krappe 0-1 zege. 

Dinsdag om 18u45 gaat Club Brugge voor zijn derde van acht wedstrijden op bezoek bij AC Milan, dat na acht speeldagen op de vierde plaats staat in de Italiaanse competitie. Toch ziet AC Milan-fan Gilles Mbiye-Beya mogelijkheden voor Club Brugge.`

"Milan staat er niet goed voor Mbiye-Beya bij Het Nieuwsblad. "Zowel op offensief als defensief vlak is de ploeg nog zoekende. Er is ook veel rumoer binnen de kern. De ene keer valt Rafael Leao buiten de kern, de volgende keer is hij plots kapitein."

Volgens Mbiye-Beya mag Club Brugge dan ook hopen op een stunt in Milaan. "Ik zie Club Brugge zeker in staat om dinsdag een punt, en misschien zelfs drie, te gaan halen in Milaan."