'Club Brugge doet een opvallende, maar ook goede deal met Barcelona'

door: JDH
nicky hayen
Afbeelding bron: Photonews

Club Brugge had zijn huiswerk op de transfermarkt vroeg klaar en wil nu vooral af van overbodige spelers. Het lijkt daarbij zelfs zaken te doen met Barcelona. 

Met de komst van Tzolis, Nilsson, Jashari, Romero en Siquet haalde Club Brugge al veel aanwinsten voor dit seizoen. De landskampioen verkocht ook Igor Thiago voor meer dan 30 miljoen euro en Antonio Nusa voor zo'n 21 miljoen euro. 

Toch probeert Club Brugge nog wat spelers van de hand te doen in de laatste dagen van de transfermarkt. Zo wil blauw-zwart de Spanjaard Victor Barbera (20) nog van de hand doen. Hij kwam vorig jaar transfervrij over van Barcelona B. 

Bij Club Brugge verzamelde Barbera vorig seizoen maar 58 minuten, bij Club NXT speelde hij wel 19 wedstrijden waarin hij zes keer scoorde en twee assists gaf. Met Nilsson, Jutgla en Vermant krijgt Barbera ook dit seizoen weinig kansen. 

Volgens Het Nieuwsblad gelooft Barcelona echter nog altijd in Barbera en is hij op de weg terug. Club Brugge zou ook een hoog percentage op een mogelijke doorverkoop en bonussen onderhandeld hebben.