Klant van Colruyt staat versteld van "superduur" product: "Schandalig, zo'n prijs"

door: STS
Colruyt
Afbeelding bron: MRO

Een man die via de webshop van supermarktketen Colruyt een product wilde kopen, stond versteld van de prijs ervan. Dat liet hij ook weten aan Colruyt.

De man zag een bus scheergel van het merk Gillette geprijsd staan aan 10,09 euro. "Deze scheergel is superduur bij Colruyt, de goedkoopste. Jullie denken dat er goud in de bus zit, denk ik. Schandalig, zo'n prijs", schreef de man op de Facebookpagina van Colruyt.

Een medewerker van de klantendienst reageerde: "Ik begrijp helemaal dat je verbaasd bent over die prijs. Ik leg je echter uit hoe onze prijsstrategie werkt."

"Colruyt Laagste Prijzen, via de webshop van Collect&Go, is prijsvolger en geen prijszetter. Dit betekent dat we de prijzen van de online markt in België steeds opvolgen voor producten van vergelijkbare kwaliteit en formaat."

Laagsteprijsgarantie van Colruyt

"We zijn gedurende de voorbije periode, net zoals altijd, de laagsteprijsbelofte blijven waarmaken en ook in de toekomst blijven we dat doen. Zag je toch elders een lagere prijs? Laat het zeker weten door het contactformulier in te vullen op Collect&Go."

Volg Redactie24 nu op Instagram