Vreselijk: Jonge vrouw stort te pletter tijdens skydiven: Dit liep er mis

door: STS
Slachtoffer
Afbeelding bron: Instagram.com/freddychase/

Een jonge vrouw is om het leven gekomen tijdens het skydiven. Een onverwacht weerfenomeen zorgde ervoor dat ze te pletter stortte.

De 28-jarige Devrey uit Californië (VS) was erg ervaren. Ze was zelfs instructeur. Op 2 augustus maakte ze samen met een leerling een tandemsprong. Op 12 meter boven de grond liep het helemaal fout.

"Er was geen materiaalpech, er was geen vliegtuigincident, ze draaide om veilig op het gras te landen, zoals ze al honderden keren had gedaan", schrijft haar echtgenoot op Instagram.

Stofhoos

De vrouw werd het slachtoffer van een stofhoos. Het KMI definieert een stofhoos als "een kleine wervelwind die aan het aardoppervlak ontstaat op rustige, warme en zonnige dagen".

De eerste stofhoos die ontstond kon ze nog ontwijken, maar een tweede niet. Daardoor begonnen en zij en haar leerling ongecontroleerd te draaien en te vallen.

Devrey liep ernstige verwondingen op, maar ademde nog. In het ziekenhuis overleed ze. De leerling raakte zwaargewond, maar overleefde de klap, weet de Daily Mail te melden.

Volg Redactie24 nu op Instagram